SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

KÜLTÜR VE SPOR KULÜBÜ FUTBOL TURNUVASI

KÜLTÜR VE SPOR KULÜBÜ  FUTBOL TURNUVASI
Bu haber 29 Kasım 2022 - 17:44 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

Amasya Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü organizasyonunda futbol turnuvası Milli Hakimiyet Yerleşkesi Halı Sahasında başladı.

Turnuvaya Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan 18 takım ve 200 sporcu katılıyor.

Turnuvada ilk maç Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencileri ile Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu arasında başlarken, başlama vuruşunu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dudu Duygu Kılıç ile Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan yaptı. Turnuvanın hakemliğini ise Öğr. Gör. Mustafa Gül üstleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA